Видове гаражни врати и каква да изберем

гаражни врати варна

Покупката на входна врата, поставянето на дограма и прозорци в дома ви са важни за вас, тъй като тези елементи осигуряват защита, стил, шумоизолация и топлоизолация на жилището ви. Същото внимание и усилие е хубаво да положите и при избора на гаражни врати. Гаражната врата е входът към вашия гараж и тя е толкова важна, колкото и останалите компоненти в екстериора, защото предпазва ефективно вашия автомобил и вещи в съответното помещение от външни атмосферни влияния, като така ги съхранява години наред в добър вид и форма.

(още…)

Виж повече

3 причини да инвестирате в нова гаражна врата

Гаражни врати Варна

Когато услугата за инсталиране на гаражни врати стане задължителна!

Гаражната врата е задължителна част от нашият дом. Следователно нейната функционалност и нивото на сигурност, които предоставя, са от първостепенно значение. Ако настоящата ви гаражна врата е стара, шумна и остаряла, ще трябва да резервирате професионален монтаж на гаражни врати. Ако сте объркани относно всички налични опции за повишена безопасност и сигурност, нашите професионалисти могат да ви бъдат от голяма полза.

(още…)

Виж повече

Перголи – Какво представляват и защо е хубаво да ги имате?

Пергола поставена на наш клиент от Експрес Жур ЕООД в гр. ВарнаНезависимо къде поставите ударението в думата пергола, във всеки един от случаите става дума за конструкции, които можем да видим често, независимо дали сме в градска среда или сред идилията на селото. Климатът в страната ни предполага наличието на над 230 слънчеви дни в годината, а това наред с всичко друго означава и, че желанието ни да търсим сянка е съвсем естествено. (още…)

Виж повече

Ролетни Врати – Предимството да си компактен

Ролетна врата поставена от Експрес Жур ЕООД в гр. ВарнаРолетните врати навлизат в ежедневието ни в последните три десетилетия, като интересът към тях става все по-голям, в което няма нищо случайно – те са преди всичко удобство. Удобство, защото пестят пространство, изолират напълно и са достатъчно надеждни, за да предпазят имуществото, когато са затворени. По всичко личи, че първоизточникът им са щорите, най-малкото защото функционират на същия принцип. А и имат сходни предимства. (още…)

Виж повече

Тенти – Ефикасен метод да се предпазим от слънчевите лъчи!

Тента поставена от Експрес Жур ЕООДТентите са най-разпространените покривала, предпазващи от слънчевите лъчи. Известни са от стенописи и папируси, виждаме ги в манускрипти и илюстрации. Тентите се произвеждали предимно от плат и представляват прости дървени рамки, върху които се опъва предпазваща от лъчите материя. (още…)

Виж повече