Какви предназначения имат различните видове перголи

Пергола и басейн

Уютът и стилът могат да бъдат постигнат не само в интериора, а и в екстериора. Сред модерните и практични решения в тази посока е поставянето на перголи. Перголите са архитектурни допълнения към вашия дом и градина под формата на проста конструкция или арка с рамка, която изглежда като пристройка или навес. Те създават жадуваната сянка, която ви позволява да се забавлявате и релаксирате на открито, пазейки ви от дъжд, силно слънце, вятър и дори сняг. (още…)

Виж повече

Какви предназначения имат различните видове тенти

Тенти Варна

Всички обичаме лятото, но когато жегите настъпят, търсим сянка и разхлада. Можете лесно да си я осигурите като монтирате тенти за тераса или балкон, тенти за заведения, тенти за къмпинг или дори тенти за лодки, ако търсите спасение от жаркото слънце, докато сте сред водата. Платнените сенници са чудесен начин да се забавлявате на открито без да се тревожите, че ще слънчевите лъчи могат да ви навредят. (още…)

Виж повече

Видове гаражни врати и каква да изберем

гаражни врати варна

Покупката на входна врата, поставянето на дограма и прозорци в дома ви са важни за вас, тъй като тези елементи осигуряват защита, стил, шумоизолация и топлоизолация на жилището ви. Същото внимание и усилие е хубаво да положите и при избора на гаражни врати. Гаражната врата е входът към вашия гараж и тя е толкова важна, колкото и останалите компоненти в екстериора, защото предпазва ефективно вашия автомобил и вещи в съответното помещение от външни атмосферни влияния, като така ги съхранява години наред в добър вид и форма.

(още…)

Виж повече

3 причини да инвестирате в нова гаражна врата

Гаражни врати Варна

Когато услугата за инсталиране на гаражни врати стане задължителна!

Гаражната врата е задължителна част от нашият дом. Следователно нейната функционалност и нивото на сигурност, които предоставя, са от първостепенно значение. Ако настоящата ви гаражна врата е стара, шумна и остаряла, ще трябва да резервирате професионален монтаж на гаражни врати. Ако сте объркани относно всички налични опции за повишена безопасност и сигурност, нашите професионалисти могат да ви бъдат от голяма полза.

(още…)

Виж повече

Перголи – Какво представляват и защо е хубаво да ги имате?

Пергола поставена на наш клиент от Експрес Жур ЕООД в гр. ВарнаНезависимо къде поставите ударението в думата пергола, във всеки един от случаите става дума за конструкции, които можем да видим често, независимо дали сме в градска среда или сред идилията на селото. Климатът в страната ни предполага наличието на над 230 слънчеви дни в годината, а това наред с всичко друго означава и, че желанието ни да търсим сянка е съвсем естествено. (още…)

Виж повече

Ролетни Врати – Предимството да си компактен

Ролетна врата поставена от Експрес Жур ЕООД в гр. ВарнаРолетните врати навлизат в ежедневието ни в последните три десетилетия, като интересът към тях става все по-голям, в което няма нищо случайно – те са преди всичко удобство. Удобство, защото пестят пространство, изолират напълно и са достатъчно надеждни, за да предпазят имуществото, когато са затворени. По всичко личи, че първоизточникът им са щорите, най-малкото защото функционират на същия принцип. А и имат сходни предимства. (още…)

Виж повече

Тенти – Ефикасен метод да се предпазим от слънчевите лъчи!

Тента поставена от Експрес Жур ЕООДТентите са най-разпространените покривала, предпазващи от слънчевите лъчи. Известни са от стенописи и папируси, виждаме ги в манускрипти и илюстрации. Тентите се произвеждали предимно от плат и представляват прости дървени рамки, върху които се опъва предпазваща от лъчите материя. (още…)

Виж повече