3 причини да инвестирате в нова гаражна врата

Когато услугата за инсталиране на гаражни врати стане задължителна!

Гаражната врата е задължителна част от нашият дом. Следователно нейната функционалност и нивото на сигурност, които предоставя, са от първостепенно значение. Ако настоящата ви гаражна врата е стара, шумна и остаряла, ще трябва да резервирате професионален монтаж на гаражни врати. Ако сте объркани относно всички налични опции за повишена безопасност и сигурност, нашите професионалисти могат да ви бъдат от голяма полза.

Ролетни Гаражни врати от Експрес Жур ЕООДЗащо трябва да обмислите нова инсталация? (още…)

Виж повече

Защитете вашият автомобил от външните фактори с висококачествена гаражна врата!

Подходящо решение за всеки дом и вила – с натискане на един бутон вие ще може с лекота и бързина да отворите и затворите вашата гаражна врата. Подобно удобство е незаменимо,Гаражни Врати от Експрес Жур ЕООД гр. Варна тъй като улеснява паркирането на автомобили, както и оптимизира пространстовото, поради компактните размери на самата гаражна врата. Разбираме колко е важно всеки сантиметър от гаража да се използва добре, затова и нашите гаражни врати се прибират в малко пространство, но също така и консумират изключително малко ток.

Вертикално отваряща се, вашата гаражна врата ще се прибере в компактна намотка, която дори няма да забележите, защото вратата ще се е прибирала в прахоустойчива кутия – минималистично решение, с което няма да сгрешите. Освен в дома и вилата, гаражните врати намират широко приложение и в предприятия и складове. Точно затова, ние от Експрес Жур ЕООД произвеждаме изключително висококачествени гаражни врати, които издържат на дълга и интензивна експлоатация.

Характеристиките на произведените гаражни врати от нас са изключително високи – шум, прах и влага ще останат вън от вашия гараж или склад. Свържете се с нас и нашите експерти ще ви посетят на място и ще вземат точни размери за вашата гаражна врата, а след това ще изработят най-доброто решение за вас и вашите нужди.

Виж повече

Перголи – Какво представляват и защо е хубаво да ги имате?

Пергола поставена на наш клиент от Експрес Жур ЕООД в гр. ВарнаНезависимо къде поставите ударението в думата пергола, във всеки един от случаите става дума за конструкции, които можем да видим често, независимо дали сме в градска среда или сред идилията на селото. Климатът в страната ни предполага наличието на над 230 слънчеви дни в годината, а това наред с всичко друго означава и, че желанието ни да търсим сянка е съвсем естествено. Затова и търсенето на перголи не намалява – напротив, в последните 5-6 години процентът на запитванията към нас е нараснал с повече от 20%. И така, какво точно е перголата и защо я препоръчваме на клиентите си: (още…)

Виж повече

Ролетни Врати – Предимството да си компактен

Ролетна врата поставена от Експрес Жур ЕООД в гр. ВарнаРолетните врати навлизат в ежедневието ни в последните три десетилетия, като интересът към тях става все по-голям, в което няма нищо случайно – те са преди всичко удобство. Удобство, защото пестят пространство, изолират напълно и са достатъчно надеждни, за да предпазят имуществото, когато са затворени. По всичко личи, че първоизточникът им са щорите, най-малкото защото функционират на същия принцип. А и имат сходни предимства. Къде можем да ги видим най-често? Много просто – те са особено предпочитани в търговските обекти и гаражите. Ролетните врати буквално пращат старите дървени двери с големи крила в миналото. Независимо дали се отварят навътре или навън, последните (още…)

Виж повече

Тенти – Ефикасен метод да се предпазим от слънчевите лъчи!

 

Тента поставена от Експрес Жур ЕООДТентите са най-разпространените покривала, предпазващи от слънчевите лъчи. Известни са от стенописи и папируси, виждаме ги в манускрипти и илюстрации. Тентите се произвеждали предимно от плат и представляват прости дървени рамки, върху които се опъва предпазваща от лъчите материя. Можем да ги видим като част от архитектурата на къщи, вили и и стопански постройки. Разбира се, в наши дни тентите са вече много по-сложи и функционални конструкции, произвеждани са от различни материали и имат широко приложение. Все пак основната им функция да правят сянка остава непроменена във времето. (още…)

Виж повече