Подходящо решение за всеки дом и вила – с натискане на един бутон вие ще може с лекота и бързина да отворите и затворите вашата гаражна врата. Подобно удобство е незаменимо,Гаражни Врати от Експрес Жур ЕООД гр. Варна тъй като улеснява паркирането на автомобили, както и оптимизира пространстовото, поради компактните размери на самата гаражна врата. Разбираме колко е важно всеки сантиметър от гаража да се използва добре, затова и нашите гаражни врати се прибират в малко пространство, но също така и консумират изключително малко ток.

Вертикално отваряща се, вашата гаражна врата ще се прибере в компактна намотка, която дори няма да забележите, защото вратата ще се е прибирала в прахоустойчива кутия – минималистично решение, с което няма да сгрешите. Освен в дома и вилата, гаражните врати намират широко приложение и в предприятия и складове. Точно затова, ние от Експрес Жур ЕООД произвеждаме изключително висококачествени гаражни врати, които издържат на дълга и интензивна експлоатация.

Характеристиките на произведените гаражни врати от нас са изключително високи – шум, прах и влага ще останат вън от вашия гараж или склад. Свържете се с нас и нашите експерти ще ви посетят на място и ще вземат точни размери за вашата гаражна врата, а след това ще изработят най-доброто решение за вас и вашите нужди.