Тента поставена от Експрес Жур ЕООДТентите са най-разпространените покривала, предпазващи от слънчевите лъчи. Известни са от стенописи и папируси, виждаме ги в манускрипти и илюстрации. Тентите се произвеждали предимно от плат и представляват прости дървени рамки, върху които се опъва предпазваща от лъчите материя.

Можем да ги видим като част от архитектурата на къщи, вили и и стопански постройки. Разбира се, в наши дни тентите са вече много по-сложи и функционални конструкции, произвеждани са от различни материали и имат широко приложение. Все пак основната им функция да правят сянка остава непроменена във времето.

Ако решите да я поръчате за своя дом или офис, можете да разгледате редица предложения в Интернет или наживо. Ние, разбира се, препоръчваме нашите модели и това не е просто реклама – качеството на Експрес Жур ЕООД е видимо във всеки продукт и дори в продуктовите детайли.

Сред основните причини за нуждата от слънцезащитна конструкция са както, изолиране на помещенията от топлина и интензивно нагряване, така и търсенето на естетически решения. Вашият балкон например, ще изглежда далеч по-стилно, ако на него се монтира тента, тип „кошница“. Заведението ви пък ще привлича повече клиенти, когато само за броени секунди можете да докарате прохладна сянка в летните месеци. Не на последно място, тентите представляват и потенциални рекламни площи, които можете да използвате много успешно. Ето, колко много предимства има този чудесен продукт и ние ви съветваме съвсем сериозно да не чакате времето за плаж, за да се предпазите от слънчевото
греене.

Какво е необходимо при избора на правилната тента от Експрес Жур ЕООД? Първо, внимателно огледайте и преценете мястото, което сте избрали. От значение е дали става дума за прозорец, витрина, балкон или заведение. Разликата е не само в модела и избора на плат, но и в самата конструкция и нейната оптимална визия. Все пак говорим и за декоративен елемент, който ще краси жилището или работното място. Втората стъпка е да се посъветвате с екипа ни от професионалисти. Ние ще помогнем с професионална консултация, която ще ви улесни изключително много в избора. Ангажиментът ни продължава с вземането на точните мерки на мястото и изработването на проект – ще имате възможност да видите как реално ще изглежда вашата тента. Следват производство и монтаж. Ще видите, че всички тези етапи минават на един дъх и удоволствието да сте на прохладно място ще е след броени дни. А докато чакате, защо не се разходите из града и да позяпате тентите – със сигурност най-хубавите са с марка Експрес Жур ЕООД.