Топ 5 видове ветроупорни завеси за бизнес сгради

Топ 5 видове ветроупорни завеси за бизнес сгради

Днес бизнес сградите имат редица изисквания и норми, които трябва да спазват, за да бъдат безупречни и да предоставят максимално добри условия на труд за всички служители. Нещо, за което повечето работодатели не мислят често, е поставянето на ветроупорни завеси за още по-голямо удобство и защита при работа. Но защо?

(още…)

Виж повече

Ветроупорни завеси — правилният избор за вашия дом

Ветроупорните завеси са важна част от откритото пространство във всеки дом. Те осигуряват комфорт, предпазват от климатичните влияния, запазват топлината и носят още много други ползи.

Правилният избор на ветроустойчиви завеси се крие в тяхната функционалност и ефективност. (още…)

Виж повече

Как да удължим живота на гаражната врата – съвети и трикове

Гаражната врата е често пренебрегван елемент в дома, но в същото време изключително важен за осигуряване на сигурността и удобството. За да бъде тя максимално функционална и ефективна, е от съществено значение да я поддържаме правилно.

Нека разгледаме няколко основни съвета, които ще ви помогнат (още…)

Виж повече
Енергийната ефективност на гараж

Как да подобрите енергийната ефективност на гаража си

Гаражът е това пространство у дома, което често подценяваме в контекста на енергийната ефективност. Той е може би най-неефективното помещение вкъщи, докато трябва да е обратното. Много хора не виждат гаража си като разширение на дома, а по-скоро като разширение на екстериора. (още…)

Виж повече

Топ 5 иновативни технологии в гаражните врати

Производство на гаражни врати във Варна.

Гаражните врати са съществена част от дома, която не бива да бъде пренебрегвана. Макар и често оставяни на заден план, те съчетават функционалност, сигурност и естетика и могат да придадат последния щрих на всяко жилище.

Развитието на технологиите не подминава и гаражните врати (още…)

Виж повече

Предимства и недостатъци на дървените перголи

Дървена пергола изработена от Експрес Жур.

Перголата е висока външна конструкция, изградена от подредени напречни греди върху вертикални стълбове, които създават идеална решетка. Обикновено тя е свободностояща или прикрепена към сградата. Тези външни елементи са направени от устойчиво на атмосферни влияния дърво.

(още…)

Виж повече

Предимства и недостатъци на алуминиевите перголи

Пергола от Експрес Жур

В днешно време удобството, наречено алуминиева пергола, има широко приложение – за обзавеждане и осигуряване на сенчесто място в градината или двора, вилата и обществени места.

Поставянето на алуминиева пергола в двора (още…)

Виж повече

Материи за тенти, устойчиви на избеляване

Тента от Експрес Жур

Как един красив двор или градина би изглеждала без пъстрите тенти, които придават естетика и вкус със своите цветове и качества?

Тентата е необходимо удобство в откритите кътове за почивка у дома. (още…)

Виж повече

Каква ролетна врата да изберем – алуминиева или стоманена?

Производство на ролетни врати във Варна от Експрес Жур.

Изправени сте пред дилемата за избор на ролетна врата и трябва да изберете между стоманена и алуминиева? Не може да се каже, че изборът е еднозначен. Видът метал при изработка на метални врати трябва да е съобразен с индивидуалните характеристики (още…)

Виж повече

Как да защитим тентата след летния сезон?

Производство на тенти във Варна.

Всеки харесва лятото, слънцето, топлината, но когато са в повече – те не са нито приятни, нито здравословни. В горещите летни дни, за да се предпазят от жарещото слънце и да си осигурят прохладна сянка, все повече домакинства са готови да вложат (още…)

Виж повече
Call Now ButtonОбади се