Как да подобрите енергийната ефективност на гаража си

Как да подобрите енергийната ефективност на гаража си

Гаражът е това пространство у дома, което често подценяваме в контекста на енергийната ефективност. Той е може би най-неефективното помещение вкъщи, докато трябва да е обратното. Много хора не виждат гаража си като разширение на дома, а по-скоро като разширение на екстериора. (още…)

Виж повече

Топ 5 иновативни технологии в гаражните врати

Производство на гаражни врати във Варна.

Гаражните врати са съществена част от дома, която не бива да бъде пренебрегвана. Макар и често оставяни на заден план, те съчетават функционалност, сигурност и естетика и могат да придадат последния щрих на всяко жилище.

Развитието на технологиите не подминава и гаражните врати (още…)

Виж повече

Предимства и недостатъци на дървените перголи

Дървена пергола изработена от Експрес Жур.

Перголата е висока външна конструкция, изградена от подредени напречни греди върху вертикални стълбове, които създават идеална решетка. Обикновено тя е свободностояща или прикрепена към сградата. Тези външни елементи са направени от устойчиво на атмосферни влияния дърво.

(още…)

Виж повече

Предимства и недостатъци на алуминиевите перголи

Пергола от Експрес Жур

В днешно време удобството, наречено алуминиева пергола, има широко приложение – за обзавеждане и осигуряване на сенчесто място в градината или двора, вилата и обществени места.

Поставянето на алуминиева пергола в двора (още…)

Виж повече

Материи за тенти, устойчиви на избеляване

Тента от Експрес Жур

Как един красив двор или градина би изглеждала без пъстрите тенти, които придават естетика и вкус със своите цветове и качества?

Тентата е необходимо удобство в откритите кътове за почивка у дома. (още…)

Виж повече

Каква ролетна врата да изберем – алуминиева или стоманена?

Производство на ролетни врати във Варна от Експрес Жур.

Изправени сте пред дилемата за избор на ролетна врата и трябва да изберете между стоманена и алуминиева? Не може да се каже, че изборът е еднозначен. Видът метал при изработка на метални врати трябва да е съобразен с индивидуалните характеристики (още…)

Виж повече

Как да защитим тентата след летния сезон?

Производство на тенти във Варна.

Всеки харесва лятото, слънцето, топлината, но когато са в повече – те не са нито приятни, нито здравословни. В горещите летни дни, за да се предпазят от жарещото слънце и да си осигурят прохладна сянка, все повече домакинства са готови да вложат (още…)

Виж повече

Какво е ветроупорна завеса и какви приложения има?

Ветроупорта завеса

Имате желание да си направите кътче в двора или вилата, искате покрита веранда, да разширите заведението си отвън – функционално, както за лятото, така и за зимата? Отговорът – ветрозащитни завеси. (още…)

Виж повече

Дистанционно за гаражната врата – лукс или необходимост?

Гаражна врата

Едва ли изобретателите на дистанционното управление през XIX век или пък Никола Тесла са предполагали, че освен за военни цели, то ще се използва и в бита. Но ето, че днес то вече не е лукс, а необходимост (още…)

Виж повече

Какво да изберем, пергола или тента за терасата?

Изработка на тента

Ако разполагате с тераса или веранда в жилището си, неминуемо сте си задавали въпроса дали да декорирате с навес, пергола, тента или въобще, как да направите този кът още по-удобен и уютен за престой и почивка. (още…)

Виж повече