Ветроупорни завеси — правилният избор за вашия дом

Ветроупорни завеси — правилният избор за вашия дом

Ветроупорните завеси са важна част от откритото пространство във всеки дом. Те осигуряват комфорт, предпазват от климатичните влияния, запазват топлината и носят още много други ползи.

Правилният избор на ветроустойчиви завеси се крие в тяхната функционалност и ефективност. (още…)

Виж повече

Как да удължим живота на гаражната врата – съвети и трикове

Как да удължим живота на гаражната врата – съвети и трикове

Гаражната врата е често пренебрегван елемент в дома, но в същото време изключително важен за осигуряване на сигурността и удобството. За да бъде тя максимално функционална и ефективна, е от съществено значение да я поддържаме правилно.

Нека разгледаме няколко основни съвета, които ще ви помогнат (още…)

Виж повече

Как да подобрите енергийната ефективност на гаража си

Как да подобрите енергийната ефективност на гаража си

Гаражът е това пространство у дома, което често подценяваме в контекста на енергийната ефективност. Той е може би най-неефективното помещение вкъщи, докато трябва да е обратното. Много хора не виждат гаража си като разширение на дома, а по-скоро като разширение на екстериора. (още…)

Виж повече

Топ 5 иновативни технологии в гаражните врати

Производство на гаражни врати във Варна.

Гаражните врати са съществена част от дома, която не бива да бъде пренебрегвана. Макар и често оставяни на заден план, те съчетават функционалност, сигурност и естетика и могат да придадат последния щрих на всяко жилище.

Развитието на технологиите не подминава и гаражните врати (още…)

Виж повече

Предимства и недостатъци на дървените перголи

Дървена пергола изработена от Експрес Жур.

Перголата е висока външна конструкция, изградена от подредени напречни греди върху вертикални стълбове, които създават идеална решетка. Обикновено тя е свободностояща или прикрепена към сградата. Тези външни елементи са направени от устойчиво на атмосферни влияния дърво.

(още…)

Виж повече

Предимства и недостатъци на алуминиевите перголи

Пергола от Експрес Жур

В днешно време удобството, наречено алуминиева пергола, има широко приложение – за обзавеждане и осигуряване на сенчесто място в градината или двора, вилата и обществени места.

Поставянето на алуминиева пергола в двора (още…)

Виж повече

Материи за тенти, устойчиви на избеляване

Тента от Експрес Жур

Как един красив двор или градина би изглеждала без пъстрите тенти, които придават естетика и вкус със своите цветове и качества?

Тентата е необходимо удобство в откритите кътове за почивка у дома. (още…)

Виж повече

Каква ролетна врата да изберем – алуминиева или стоманена?

Производство на ролетни врати във Варна от Експрес Жур.

Изправени сте пред дилемата за избор на ролетна врата и трябва да изберете между стоманена и алуминиева? Не може да се каже, че изборът е еднозначен. Видът метал при изработка на метални врати трябва да е съобразен с индивидуалните характеристики (още…)

Виж повече

Как да защитим тентата след летния сезон?

Производство на тенти във Варна.

Всеки харесва лятото, слънцето, топлината, но когато са в повече – те не са нито приятни, нито здравословни. В горещите летни дни, за да се предпазят от жарещото слънце и да си осигурят прохладна сянка, все повече домакинства са готови да вложат (още…)

Виж повече

Какво е ветроупорна завеса и какви приложения има?

Ветроупорта завеса

Имате желание да си направите кътче в двора или вилата, искате покрита веранда, да разширите заведението си отвън – функционално, както за лятото, така и за зимата? Отговорът – ветрозащитни завеси. (още…)

Виж повече
Call Now ButtonОбади се