Нашата КомпанияЗа Експрес Жур ЕООД

Експрес Жур ЕООД е основана през 1991г. в гр.Варна, собственост на инж. Димитър Димитров. Производствената база е разположена върху площ от 4 000 кв.м., намираща се в с. Звездица, обл. Варна. Първоначалната дейност на фирмата е производство на метални охранителни ролетки и гаражни врати. Днес Експрес Жур ЕООД е достигнала ниво на основен производител за България на тенти и детайли за тях, перголи и ролетни врати.

Ние сме водещ производител в страната на тенти, перголи, охранителни ролетни врати, гаражни врати и други. Освен това е и главен вносител на платове „Dickson“( Франция) и средства за автоматизация на една от водещите на пазара компании „Somfy” ( Франция).

Благодарение на непрекъснатите подобрения и модернизация на производствените машини, оборудване и технологии и професионалните умения на екипа от специалисти, с които разполагаме, успяхме да увеличим разнообразието от продукти, които произвеждаме. Също така имаме удоволствието да изнасяме нашите продукти и в други страни -Франция, Швейцария, Украйна, Румъния и др.

Стремим се да поддържаме висок стандарт на производство, гъвкавост и естетика, за да можем да предложим качествени и издръжливи във времето изделия.

Нашите продукти са подходящи както за частни домове, така и за обществени сгради- хотели, ресторанти, офиси и т.н.

Освен, че произвеждаме много и разнообразни изделия, ние предлагаме и монтаж на същите за обекти по Черноморието.

Предлагаме широко разнообразие от модели тенти, като повечето от детайлите, използвани при изработката им, са собствено производство. Платовете са акрилни, с UV защита, на френската компания „ Диксън”.

Всички детайли са изработени от алуминий, прахово боядисани.

За Нас - Експрес Жур ЕООД
Европейски фонд за регионално развитие

Проект и главна цел: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

Бенефициент: ЕКСПРЕС ЖУР ЕООД

Обща стойност: 10 000 лв., от които 8500 лв.
европейско и 1500 лв. национално съфинансиране.

Начало: 28.09.2020г.
Край: 28.12.2020г.

НачалотоИсторията на Експрес Жур

1991

Скромно начало

1994

Нова фабрика

2004

Нов офис

2017

Разширяване на производствената база

Call Now ButtonОбади се