Пергола поставена на наш клиент от Експрес Жур ЕООД в гр. ВарнаНезависимо къде поставите ударението в думата пергола, във всеки един от случаите става дума за конструкции, които можем да видим често, независимо дали сме в градска среда или сред идилията на селото. Климатът в страната ни предполага наличието на над 230 слънчеви дни в годината, а това наред с всичко друго означава и, че желанието ни да търсим сянка е съвсем естествено.

Затова и търсенето на перголи не намалява – напротив, в последните 5-6 години процентът на запитванията към нас е нараснал с повече от 20%. И така, какво точно е перголата и защо я препоръчваме на клиентите си:

Като тип конструкция, най- общо тя представлява П-образна арка или поредица от такива арки. Разбира се, формата ѝ може да варира според различния модел или вашите
предпочитания. Екипът на Експрес Жур ЕООД предлага широка гама от различни по вид перголи, затова ще изберем заедно най-доброто решение за вас. Колкото до материала, ако доскоро съвсем естествено акцентът беше върху дървото, то сега можете да разгледате предложения и от алуминий. Предимствата на металната конструкция са здравина и много по-голяма устойчивост на атмосферни влияния.

Покритието на вашата пергола също е от най-добро качество и можете да сте сигурни, че получавате продукт, без аналог на родния пазар. Тук говорим за материя ПВЦ текстил, който разполага с отлични топлоизолационни качества. А като прибавим и факта, че е изключително устойчив на горене и екстремални горещини, наистина разполагате със защита от най-добро качество.

Ако сте разглеждали различни по-стари модели или са ви разказвали за центъра на Варна, ще сте наясно, че парчетата „плат“ от „покрива“ са с формата на правоъгълни ивици и поставянето им успоредно една до друга осигурява сянката. В Експрес жур ЕООД можем да ви предложим с лекота няколко много, много по-модерни решения. Те ви позволяват да прибирате своята тента за броени секунди с помощта на електромотор. Възможно е дори и монтирането на цензори за слънце, вятър или дъжд. Така няма да сте зависими от времето, а перголата ви ще бъде много по-функционална.

Създаден да носи прохлада, този така предпочитан градински или парков атрибут може да има и естетически функции. Нужно е просто да се постави съответното стилно осветление. Излишно е да казваме, че можете да направите най-добрия избор при нас, нали? Ако сме Ви заинтригували обадете се сега 052 65 10 10.