Ролетна врата поставена от Експрес Жур ЕООД в гр. ВарнаРолетните врати навлизат в ежедневието ни в последните три десетилетия, като интересът към тях става все по-голям, в което няма нищо случайно – те са преди всичко удобство. Удобство, защото пестят пространство, изолират напълно и са достатъчно надеждни, за да предпазят имуществото, когато са затворени. По всичко личи, че първоизточникът им са щорите, най-малкото защото функционират на същия принцип. А и имат сходни предимства.

Къде можем да ги видим най-често? Много просто – те са особено предпочитани в търговските обекти и гаражите. Ролетните врати буквално пращат старите дървени двери с големи крила в миналото. Независимо дали се отварят навътре или навън, последните изискват нещо, което все повече липсва в града – пространството. Тук не говорим за големите порти на каменните дувари, истински портал на селската къща или вилата. Те ще продължават да са символ на заможност и социално положение поне още няколко десетилетия. Когато деловото ежедневие го изисква, ролетната врата играе абсолютно същата роля като традиционната, а именно да предпазва имуществото на своите собственици. Бързината, с която се отваря и затваря е прави предпочитано решение и за бизнеса. Нашите наблюдения показват, че близо ¾ от компаниите, които разполагат с логистика се ориентират именно към този тип затваряне. Освен компактните параметри, тук можем да поговорим и за материала на изработката. Всяко предложение, което разгледате в нашия сайт или Facebook страница е създадено от висококачествени материали им компоненти, продукти на реномирани производители. Практиката ни е научила на едно – в Експрес жур ЕООД не можем да си позволим компромиси. Особено когато става дума за толкова търсени продукти. Изработката стандартно е от прахово боядисани алуминиеви елементи.

Разбира се, ако вече имате ролетна гаражна врата и търсите втора или по-голяма, вече познавате плюсовете ѝ. Тогава нека ви кажем, че можете да разчитате на изработка, точна до милиметър. Знаем колко е важно пълното пасване и се стремим да няма никакви луфтове между металната конструкция и стените на помещението. Същото важи и за градинската или складова врата – там монтажът е също толкова прецизен.

Как се затварят вратите? Ръчно или автоматично, в зависимост от желанието ви. Фактор е и мястото, затова се свържете с нас. От какво изолират ролетнте гаражни врати? От атмосферни условия като влага, сняг, дъжд, вятър, слънце или прах. Допълнително, те неутрализират огромен процент от външните шумове. Така, че спокойствието ви няма да бъде нарушавано.

Ако вече сте убедени, че имате нужда от подобно удобно и функционално решение, остава само да ни потърсите. Останалото наистина е само въпрос на време.